Juuli kohta tehti Tallinnas erandlikult palju kinnisvaratehinguid

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja, kinnisvara.
Maja, kinnisvara. Foto: SCANPIX

Juulis tehti Tallinnas kinnisvaraga 1069 ostu-müügitehingut, mis on kümnendiku võrra enam kui juunis.

1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri sõnul on juuli tavaliselt puhkustekuu ja midagi suurt ei toimu, ent kehv ilm hoidis aktiivsuse ebaharilikult suurena. «Hinnad pole juba kuid kuskile liikunud, aga tehinguid tehakse palju,» ütles Vahter ja lisas, et üle linna on korraga valmis saanud mitmeid uusarendusi.

Tallinna korteritehingute aktiivsus tõusis juulis 10,1 protsenti. Keskmine korteri ruutmeeter maksis 1504 eurot, mis on juuniga võrreldes 2,3 protsenti madalam. Kalleim Tallinna korter müüdi 941 000 ja odavaim 1000 euro eest.

Juulis müüdi Tallinnas 36 hoonestatud kinnistut, mis on ühe võrra vähem kui eelmisel kuul. Kalleim maja võõrandati ligi 500 000 ja odavaim 9500 euro eest.

Juulis müüdi 14 krunti, mis on nelja võrra vähem kui juunis. Kalleim krunt müüdi 1,2 miljoni ning odavaim 100 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles