Õismäe teel ja Õismäe tee ringristmikul suletakse liiklus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õismäe tee remont
Õismäe tee remont Foto: Heiki Rebane/BNS

Seoses asfaltkatte paigaldamisega suletakse liiklus Õismäe teel ja Õismäe tee ringristmikul.

14. augusti tööpäeva algusest kuni tööpäeva lõpuni suunatakse liini nr 6 ja nr 7 trollibussid ümbersõidule kesklinna sõidusuunal Õismäe teel, tehes peatused Väike-Õismäe, Rukkilille, Meelespea ja Sinilille peatustes.

15. augusti tööpäeva algusest kuni tööpäeva lõpuni paigaldatakse asfaltkatte pealmine kiht Õismäe tee ringristmikul.

Liini nr 10, 13, 27 ja 61 autobussid suunatakse mõlemal sõidusuunal ümbersõidule Õismäe tee, Järveotsa tee, Akadeemia tee, Kadaka tee, Ehitajate tee, tehes ümbersõidul Nurmenuku ajutise peatuse Õismäe Rimi esisel parkimisalal ja Õismäe suunal Autobussikoondis peatuse (kesklinnast väljuval sõidusuunal busside nr 9, 13 peatus) Kadaka teel.

Liini nr 16 autobussid suunatakse ümbersõidule mõlemal sõidusuunal Õismäe tee, Ehitajate tee, tehes ajutised peatused Rebasemäe peatustes Ehitajate teel.

Liini nr 6 ja 7 trollibussid suunatakse ümbersõidule mõlemal sõidusuunal Õismäe teel, tehes ümbersõidul peatused Sinilille (kesklinnast väljuval sõidusuunal busside nr 4 ja 21a peatus), Meelespea, Rukkilille ja Väike-Õismäe peatustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles