Tallinn müüs südalinna kinnistu

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Tuvi tänava maja katuselt. Esiplaanil on tüliõunaks olevad garaažid, vasakule jääb Laidoneri villa ning kaugemal on Suur-Ameerika 12 elamu, mille kõrvale plaanitakse jäähalli ehitust.
Vaade Tuvi tänava maja katuselt. Esiplaanil on tüliõunaks olevad garaažid, vasakule jääb Laidoneri villa ning kaugemal on Suur-Ameerika 12 elamu, mille kõrvale plaanitakse jäähalli ehitust. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Linnavaraamet leidis ostja Suur-Ameerika 14 kinnistule ning vanalinnas asuvale eluruumile. Toom-Kuninga OÜ käis Suur-Ameerika kinnistu eest välja 1 522 000 eurot.

Südalinna serval asuv Suur-Ameerika 14 kinnistu müüakse hinnaga 1 522 000 eurot, ostupakkumise tegi Toom-Kuninga OÜ.

Sotsiaalmaa sihtotstarbega, 7679 m² suurune hoonestamata kinnistu on koormatud hoonestusõigusega sihtasutuse Lastestaadioni Jäähall kasuks, hoonestajal on kinnistu võõrandamisel ostueesõigus.

Vanalinnas arhitektuurimälestiseks tunnistatud elamus paikneva Vene tn 10 // 10a-9 korteriomandi ostab 131 777 euroga OÜ Urban Management. Selle reaalosaks on eluruum üldpinnaga 58,4 m².

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles