Kopli liinide enampakkumisele laekus pakkumus vaid Fund Ehituselt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitus koplis
Ehitus koplis Foto: Toomas Tatar

Kopli liinide enampakkumisele esitas tähtajaks lõpliku pakkumuse ostuhinna ja lisatingimuste kohta vaid Fund Ehitus.

«Oli üks pakkumus Fund Ehituselt,» ütles Tallinna linnavaraameti juhataja asetäitja Priit Pärtelpoeg BNSile. «Linnavalitsus peab tegema otsuse võitja kinnitamise kohta kuu aja jooksul alates tänasest ehk 5. september on see päev, mis ajaks see otsus peab sündima,» lisas ta.

Pärtelpoeg rääkis veel, et tegu on eelläbirääkimistega pakkumusega ja sisu praegu avalikustada ei saa. «Tegeleme nüüd hindamistega, kvalifitseerime ja vaatame selle üle ning nende põhjal kirjutame korralduse, mille kuu aja pärast peame linnavalitsusele viima,» lisas ta.

Koos Fund Ehitusega osales varem enampakkumisel ka Pro Kapital Grupp. Esialgu pidid Kopli liinide enampakkumisel osalevad ettevõtted esitama oma lõpliku pakkumise ostuhinna ja lisatingimuste kohta maikuus, kuid mais lükati tähtaeg edasi 5. augustile.

Tallinna linna omandis olevad 82 kinnistut ehk Kopli liinid on pandud enampakkumisele alghinnaga kokku 1,5 miljonit eurot, kinnistud müüakse ühtse müügiobjektina kombineeritud pakkumise korras.

Eesmärk on leida Kopli liinide maa-alale arendaja, kes ehitab piirkonna välja koos infrastruktuuriga – kanalisatsiooni- ja veetrassid, tänavad, spordiväljakud, haljasalad jms. Arendaja peab alale kavandama ja välja ehitama ka avaliku rannapromenaadi ja rannapargi, ranna ja hoonete vahele spordi- ja mänguväljakud ning koerte jalutusalad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles