Uus tramm sattus liiklusõnnetusse

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva maantee ja Poska tänava nurgal põrkasid kokku tramm ja auto.
Narva maantee ja Poska tänava nurgal põrkasid kokku tramm ja auto. Foto: Postimees.ee lugeja

Täna keskpäeva paiku põrkasid Kadriorus Poska tänava ja Narva maantee nurgal kokku sõiduauto ja tramm.

«See avarii juhtus kell 12.12, kui uus CAF tramm numbriga 506 pööras Poska tänavalt vasakule Narva maanteele. Auto tuli Poska tänavalt teisest sõidureast ja tahtis paremale Narva maanteele pöörata, aga põrkas trammiga kokku. Trammil on esimese osa küljel väike mõlk ja mõned kriimustused, midagi hullu ei ole,» ütles Tallinna Linnatranspordi ASi pressiesindaja Urmas Tooming.

Ta lisas, et politsei fikseeris õnnetuse asjaolud ja liiklus taastus kell 13. Inimesed liiklusõnnetuses kannatada ei saanud.

Tegemist oli teise juhtumiga, kui õnnetusse sattus saastekvootide eest Hispaaniast ostetud uus CAF tramm. Esimene õnnetus uue trammiga juhtus veidi rohkem kui kuu aega tagasi Pärnu maanteel.

Üks kesklinna suunas sõitnud autojuht tahtis pöörata vasakule Alevi tänavale, kuid ei pannud tähele, et tagant tuleb tramm. Ka tookord piirdusid õnnetuse kahjud väikese mõlgiga trammi esiosas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles