Kallo peab võimalikuks Savisaare tööle naasmist juba augustis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaar pääses haiglast koju Hundisilmale juuni keskel.
Savisaar pääses haiglast koju Hundisilmale juuni keskel. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinna linnavolikogu esimees Kalev Kallo peab võimalikuks, et haiguse tõttu pikalt töölt eemal olnud pealinna meer Edgar Savisaar naaseb tööpostile juba augustis.

«Täiesti võimalik,» vastas Kallo BNSi küsimusele, kas Savisaar võib tööle naasta augusti jooksul, lisades samas, et ei soovi sel teemal spekuleerida.

Kallo ei usu, et Savisaar asuks esialgu tööle poole koormusega. «Tundes Savisaart, ei tee ta kunagi ühtegi tööd poolikult,» kinnitas volikogu keskerakondlasest juht.

BNSi küsimusele vastates arutles Kallo, kas linnapea tööülesandeid oleks võimalik teha ka kaugtöö korras. «Loomulikult on võimalik, sest suurema osa probleemidest lahendab linnapea telefoni ja meili teel ka töökohal olles,» rääkis Kallo.

Savisaar viibis märtsi keskpaigast streptokokknakkuse tõttu Tartu Ülikooli kliinikumis haiglaravil. Nakkuse leviku peatamiseks amputeeriti Savisaare parem jalg ülaltpoolt põlve. Alates 12. maist oli Savisaar taastusravil Ida-Tallinna keskhaiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles