Pihl: kavatsen abilinnapea kohalt taanduda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pihl.
Jüri Pihl. Foto: Peeter Langovits

Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda kuuluv abilinnapea Jüri Pihl kavatseb lähiajal oma ametikohalt taanduda.

«Tallinna koalitsioon on üks vähestest võimuliitudest, kuhu Sotsiaaldemokraatlik Erakond kuulub ja seetõttu peaks abilinnapea koht kuuluma poliitikule, kes osaleb ka erakonna juhtimises. Pealegi olen ma aru saanud, et sellele ametikohale on juba uus kandidaat olemas,» ütles Jüri Pihl.

«Arutame minu tagasiastumist ja uut võimalikku kandidaati lähiajal SDE Tallinna piirkonna juhatuses,» lisas Pihl.

«Pärast abilinnapea kohalt taandumist jätkan ma tööd Tallinna volikogus Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioonis,» kinnitas Pihl.

Uue abilinnapea kandidaadi nime polnud Pihl siiski nõus välja ütlema, sest ei teadnud seda 100-protsendiliselt. «Ma olen nii aru saanud ja mulle on mõista antud,» sõnas Pihl rahvusringhäälingu raadiouudistele. «Aga eks osadele inimestele on vaja tööd.»

Eile lahkus Pihl sotside üldkogult pärast esimehe valimise tulemuste teadasaamist ning avaldas arvamust, et sotsid valisid mugavuserakonnana jätkamise tee. Sotside uueks juhiks valitud Sven Mikser avaldas intervjuus Postimees.ee'le lootust, et Pihl jätkab Tallinna koalitsioonis abilinnapeana tööd ning nende omavaheline koostöö laabub pärast esimeste kirgede jahtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles