Fotod: Peterburi tee ehitusplatsilt lenduv tolm tekitab pahameelt

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peterburi tee 2 kaubanduskeskuse naabrid kurdavad, et objektilt lenduva kivimaterjali sõelumise ja sorteerimistööde tõttu on tekkinud palju tolmu. Ehitaja teatel on mure põhjustanud tööd tänaseks lõppenud.

Kohalike elanike rõõmuks on kivimaterjali sõelumine ja sorteerimine lõpetatud. Täna hommikul hakati sõelumisega seotud masinaid kokku panema. Ehitussüvendis töötavad veel masinad, mis lõhuvad vundamentide auke ja aeg-ajalt toimub praegu ja ka edaspidi kivimaterjali vedu ja ümberpaigutamine.

«Ehitustegevusega võib kahjuks kaasneda teatav suurem kogus tolmu või muid ebamugavusi, seda enam, et piirkonnas toimuvad ka trammitee ehitustööd. Palume elanikelt mõistvat suhtumist,» ütles Merko kommunikatsioonijuht Merit Kullasepp.

Peterburi tee 2 ehitatav T1 kaubandus- ja meelelahutuskeskus on osa uuest linnakeskusest, kus hakkab paiknema kavandatav Tallinna Ühisterminal, Rail Balticu raudteesõlm ning uus Tallinna linnaväljak, mis piirneb uute äri ja elamuhoonetega. Kaubanduskeskuse ca 55 000 m² rendipinnal on ruumi rohkem kui 200 poele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles