Elroni kuldsed «kokapakikesed» osutusid Jacobsi kohviks

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ringles meedias uudis, kus Pääsküla peatusest Elroni rongile läinud reisija sattus peale kahele inimesele, kes loendasid väidetavalt kuldseid «kokapakikesi». Politsei sõnul oli kuldsete pakikeste näol tegemist Jacobsi kohviga.

«Tulin Pääskülast rongile ja märkasin, et minu lähedal asuvad kahtlases olekus mees ja naine. Tundus, et naine oli ainete mõju all,» kirjeldas video autor. «Istusin 2-3 rida kaugemale ja hakkasin filmima.»

Autorile tundus, et videol olev naine on mehe abiline, sest ta hoidis prügikotti, et mees saaks pakikesi ja muid asju sinna sisse laduda. Vahepeal olevat mees kostitanud naist ka sõimuga. Ühtekokku märkas ta, et kotti pandi 18 pakikest.

Video autoril jäi mulje nagu tegemist oleks kokaiini pakikestega. «Arvan, et oli kokaiiniga tegu, sest tüüp ütles: «tšitaeš koka tam, koka salatistõi»,» lisas ta.

Politsei sõnul oli kuldsete pakikeste näol tegemist Jacobsi kohviga.

Videost nähtu toimus 22. juulil kella 17:10. Rong oli siis Tondi ja Lilleküla peatuse vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles