Narva maantee teetööd püsivad graafikus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva maante kaablikaev K1 Jõe tn ja E.R. Kreutzwaldi tn vahel
Narva maante kaablikaev K1 Jõe tn ja E.R. Kreutzwaldi tn vahel Foto: Tallinn

Narva maantee teetööd püsivad graafikus. Neljapäeval plaanitakse liiklus alates Petrooleumi tänavast avada.

 «Teetööd Narva maanteel püsivad graafikus ning orienteeruvalt 30. augustil tehakse liiklus alates Petrooleumi tänavast lahti ning kui peaks tekkima vajadus teelõigu lõplikuks testimiseks teha veel üks liiklussulgemine, siis tuleb põhjalikult ette teavitada, millal ja kus see täpselt toimub,» sõnas Kalle Klandorf, kelle hinnangul muutub olukord Narva maanteel suve lõpuks kindlasti paremaks.

Teetöid teostava Leonhard Weiss Energy AS projektijuht Arno Saar andis täna objektil viibinud Tallinna juhtidele ülevaate Elering AS-i kõrgepingekaabli paigaldustööde kava täitmise hetkeseisust: «Eelmisel aastal valmis teelõik lõik Narva maantee 55 juurde, kus torud lõppesid ära. Siis paigaldati kaablid ja muhvid ning ehitati kaablikaevud. Täna me teeme trassi edasi Liivaaia kvartalist kuni Ranna alajaamani ja paigaldame kaablit Kadrioru pargist kuni Ranna alajaamani.»

25. mail alustas Elering AS Narva maanteel lõigus Laikmaa tänavast kuni Petrooleumi tänavani kõrgepingekaabli paigaldustöödega, millega kaasnesid ulatuslikud liikluskorralduse muudatused. Maa-aluse kõrgepingekaabli paigaldustööde teises etapis, mis kestab 30. augustini, on suletud liiklus Narva maantee lõigus Petrooleumi tänavast kuni Laikmaa tänavani. Mõlemasuunaline läbipääs võimaldatakse vaid ühistranspordile.

Ümbersõit linna siseneval suunal on võimalik Tuukri tänava ja Ahtri tänava kaudu või Laagna tee ja Gonsiori tänava kaudu või Peterburi tee ja Tartu mnt kaudu. Linnast väljuval suunal saab lisaks eelnimetatud marsruutidele sõita ka Raua ja Vilmsi tänava kaudu.

Narva maanteega ristuvatel suundadel jäävad ristmikud liiklusele avatuks. Samuti tagatakse sulgemispiirkonnas kohalikud ligipääsud. Ühistranspordi peatuseid ja marsruute ei ole muudetud. Linnakodanikel soovitatakse autoliikluseks kasutada võimalikke ümbersõidu marsruute.

Seoses koolide suvevaheajaga ja puhkuste perioodiga on Tallinnas veidi väiksem liikluskoormus, mis on ka Pirita suunaliste ümbersõidumarsruutide liikluskoormust vähendanud. Kuna tööde tehnoloogia on keeruline, võib ette tulla liikluskorralduse muudatusi, millest informeeritakse täiendavalt. Liiklust reguleerivad ajutised liiklusmärgid ning tööpiirkond on piiretega märgistatud. Autojuhitidel palutakse hoolikalt jälgida ajutiselt paigaldatud liikluskorraldusvahendite nõudeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles