Kolm Sibulat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm Sibulat
Kolm Sibulat Foto: Kultuurikava.ee

Idee teha teine koht tuli tegelikult just meie “kunstnikel” ehk peakokkadel – nimelt Moonil on oma väga selge stiil ja suund ning tegelikult ühe (kahe) loomingulise inimese jaoks seab see suured piirangud – paljusid tooraineid ja mõtteid ei saa me Moonis teostada kuna on tegemist ainult venepärase köögiga kohalikust toorainest. Aga “kunstnik” ei saa ju terve elu merd maalida … tahaks ju nagu midagi veel … siin kohal sündiski meie armas Kolm Sibulat. 2013. aastal valiti hiljuti avatud restoran ka 50 Eesti parima söögikoha hulka ning saavutas seal auväärse 15. koha! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles