Juske: revisjonikomisjon peaks Keskerakonna majatehingut uurima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakond laseb Jaak Juskel volikogu aseesimehe kõrgepalgalises ametis jätkata.
Keskerakond laseb Jaak Juskel volikogu aseesimehe kõrgepalgalises ametis jätkata. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu sotside fraktsiooni esimehe Jaak Juske sõnul peaks linnavolikogu revisjonikomisjon hakkama uurima Keskerakonna Toompea kontoriga seotud tehingut.

«Kuna Keskerakonna büroo laiendamiseks linnaga sõlmitud lepingu osas on tekkinud väga palju küsimusi, teen sotsiaaldemokraatide nimel linnavolikogu revisjonikomisjonile ettepaneku uurida kõnealuse tehingu vastavust linna õigusaktidele,» ütles Juske.

Ta on veendunud, et Keskerakond pidanuks informeerima suvel avalikkust linnaga Toom-Rüütli 3/5 korteriomandi jagamiseks ja arendamiseks sõlmitud lepingust.

Ka Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut tegi täna revisjonikomisjonile ettepaneku kontrollida lepinguid, mida Keskerakond on linnaga sõlminud.

Ta lisas, et kuna meedias on esitatud kahtlustusi või isegi väiteid, nagu oleks seoses Toom-Rüütli tänaval asuva Keskerakonna büroo laiendusega toimunud mingid ebaseaduslikud tehingud, siis on õige edaspidiste spekulatsioonide vältimiseks teha kõik üksikasjadeni selgeks.

Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjoni esimees on IRL-i fraktsiooni liige Madis kübar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles