Alanud nädalal on Tallinnas mitu soojuskatkestust

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radiaator
Radiaator Foto: Andres Teiss

Alanud nädalal on mitmel pool Tallinnas soojuskatkestusi seoses surveproovide, soojustorustiku rekonstrueerimise ja konteinerkatlamaja paigaldustöödega. Katkestusi võib oodata Mustamäel, Lasnamäel, kesklinnas ja ka Tallinnast väljas Maardus.

Esmaspäeval, 20. juulil puudub soe vesi Õismäe teel ning Mustamäe, Ehitajate, Vilde ja Tammsaare teel. Samuti on surveproovi tõttu soojusvarustus katkestatud 12 tunniks Linnamäe, Läänemere teel ning Muhu ja Vormsi tänaval.

Teisipäeval, 21. juulil ühendatakse Juhkentali ja Võistluse tänaval konteinerkatlamaja ning Herne, Kodu, Magasini, Puhke ja Tatari tänaval vahetatakse soojustorustikku. Surveproovi tõttu on teisipäeval 12-tunnine soojusvarustuse katkestus ka Pae ja Paekaare tänaval.

Lasnamäel on torustiku surveproov ka kolmapäeval, 22. juulil Kärberi, Raadiku ja Ümera tänaval. Neljapäeval, 23. juulil on soojustorustiku surveproovid Maardus: Avara, Haigla, Kütte, Langu, Mäeotsa, Noorte, Orumetsa, Ringi, Stardi, Kallasmaa, Karjääri ja Keemikute tänaval. Reedel, 24. juulil puudub Tallinnas soe vesi Invaliidi ja Veerenni tänaval ning uue soojustorustiku ühendamiseks Roosikrantsi tänaval, Pärnu maanteel ja Vabaduse väljakul.

Käesoleva aasta suvel vahetatakse Tallinnas kokku 10,3 km torustikke ning Tallinna Küte investeerib selleks 16,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles