Tallinna lauluväljaku hooned on kehvas seisukorras

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri ettevalmistused Tallinna lauluväljakul.
Õllesummeri ettevalmistused Tallinna lauluväljakul. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna lauluväljakul on mitmeid hooneid, mille seisukord selle sihtasutusele muret valmistab. Kõige halvemas seisukorras on raadiotorn, kuid ekspertiisi vajaks ka laululava kaar, et veenduda selle püsivuses.

Möödunud aasta lõpus tellitud ekspertiis näitas, et raadiotorni rõdud veel alla kukkuma ei hakka, küll on võimalik, et sealt kukub alla täiesti arvestatavaid krohvitükke, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

SA Tallinna Lauluväljaku juhataja Riho Rõõmuse sõnul on siseruumides palju hallitust ja niiskust, hoonete korda tegemiseks puuduvad aga rahalised vahendid.

Teine probleem puudutab laulukaart - laulukaare ülemist jämedat betooni täis toru hoiavad püsti trossid, mille eluiga peaks need valmistanud tehase sõnul olema 25 aastat, ent lauluväljakul on need kasutuses olnud juba 60 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles