Narva maanteel läks liiklemine veel kitsamaks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluskorralduse muudatused tõid kaasa hommikuse ummiku Pirita teel.
Liikluskorralduse muudatused tõid kaasa hommikuse ummiku Pirita teel. Foto: Sander Ilvest

Eile õhtul alustati kõrgepingekaabli paigaldustöödega Narva mnt. 90 piirkonnas, millega kaasnesid liikluskorralduse muudatused Narva maanteel, Vesivärava tänaval ja Petrooleumi tänaval.

Narva maantee linna siseneval suunal jäeti alles üks sõidurada, linnast väljuval suunal kaks sõidurada. Kasutatakse muutsuuna lahendust, kus üks linnast väljuv suund möödub tööalast vasakult poolt vastassuuna kaudu ning on vastutulevast liiklusest eraldatud liiklusmärkide ja teekattemärgistusega. Vältimaks ohtlike ja keeruliste olukordade teket, toimub linna siseneval suunal sõiduradade vähenemine vahetult enne Narva mnt – Pirita tee ristmikku, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kuna mootorsõidukite voog Vesivärava ja Petrooleumi tänavatelt põhjustas Narva mnt – Petrooleumi ristmiku ummistumise, mis  häiris ühissõidukite liiklust, kaotati üks sõidurada nii Vesivärava kui ka Petrooleumi tänava ristumisel Narva maanteega. Samuti keelati parempöörded Narva maanteele Pronksi ja Kreutzwaldi tänavatelt.

Täna hommikul andsid liikluskorralduse muudatused ennast Pirita ja Viimsi poolt tulijatele valusalt tunda. Linna siseneval suunal vaevaliselt edasi liikuv autoderodu ulatus peaaegu Piritale välja. Samas oli võimalik Lasnamäe kaudu ringi sõites mugavalt kesklinna pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles