Nõmme turg otsib uisuväljaku pidajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme turg.
Nõmme turg. Foto: Mihkel Maripuu

Ettevõte Nõmme Turg kuulutas välja riigihanke viieks aastaks turule talvekuudeks kavandatava uisuplatsi pidaja leidmiseks. Osalemistaotluste esitamise lõppkuupäev on 18. oktoober. Pakutav teenus peab sisaldama külmaagregaadiga jää tootmist ning jääplatsi hooldust.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul on turu renoveerimise algusest peale olnud plaan luua Nõmme turust mitmeotstarbeline paik, kus lisaks kauplemisele toimuksid ka avalikud ettevõtmised.

«Kuna talvel on kasutusel vaid vähesed väliletid ning toidukaupu külmaga õues müüa ei saa, tuli idee rajada tühjana seisvate välilettide asemele hoopis uus vaba aja veetmise võimalus – liuväli,» sõnas Vakra.
 
Kui võitjaks osutuva pakkumuse hind vastab linnaosa eelarvelistele võimalustele, avatakse liuväli juba tänavu enne jõule. Järgnevatel aastatel saaks Nõmme turul uisurõõme nautida 15. novembrist 1. märtsini. Liuväli on plaanis rajada turu parklapoolse värava poolt sisenedes vasakut kätt jäävate välilettide asemele. Seal paiknevad väliletid võetakse koost lahti ja viiakse talveks hoiule, kevadel paigaldatakse aga oma kohale tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles