Kadunud kartulikoorimisnuga põhjustas Tallinna vanglas häire

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vangla kinnipeetav
Tallinna vangla kinnipeetav Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Tallinna vangla sulges eile köögist kaduma läinud väikese kartulikoorimisnoa ülesleidmiseks 24 tunniks kolm kinnipeetavate eluosakonda.

Postimehe poole pöörduti täna teatega, et Tallinna vangla pani eile köögist kadunud kartuli koorimisel kasutatava väikese noa tõttu luku taha üle 150 kinnipeetava. Justiitsministeerium kinnitas infot.

«Kuigi köögist lahkumiseks peavad kõik kinnipeetavad läbima metallivärava ning metallivärava läbimisel ei ole häireid esinenud, otsustas vangla kindluse mõttes siiski otsida läbi eluosakonnad, milles viibisid köögitöölised, kes olid köögist lahkunud enne noa puudumise avastamist,» sõnas justiitsministeeriumi pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik.

Tema sõnul sulges Tallinna vangla seetõttu ligi 24 tunniks kolm eluosakonda läbiotsimiste teostamiseks. «Nuga läbiotsimiste käigus ei leitud ning võib oletada, et see on kukkunud jäätmete sekka ja minema visatud,» lisas Tuulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles