Lavakunstikool koolitab Vene Teatrile näitlejaid

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMTA ja Integratsiooni ja Migratsiooni SA Meie Inimesed alllkirjastasid lepingu, millega toetatakse kolme tulevase Vene Teatri näitleja koolitamist EMTA lavakunstikoolis. Lepingu allkirjastasid Tanel Mätlik ja Peep Lassmann.
EMTA ja Integratsiooni ja Migratsiooni SA Meie Inimesed alllkirjastasid lepingu, millega toetatakse kolme tulevase Vene Teatri näitleja koolitamist EMTA lavakunstikoolis. Lepingu allkirjastasid Tanel Mätlik ja Peep Lassmann. Foto: Peeter Langovits

Muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikool koolitab Vene Teatrile kolm uut näitlejat; sellekohase lepingu allkirjastavad täna kool ning Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus.

Sügissemestril alanud õppetöö toimub esialgu kultuuriministeeriumi toel ja jätkub hiljem riikliku koolitustellimuse alusel, vahendas ERR Uudised rahvusringhäälingu teleuudiseid.

Tulevased näitlejad läbivad suurema osa õppekavast eesti tudengitega eesti keeles, kuigi mõni õppeaine on ka venekeelne - nagu ka nende tulevane koduteater Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles