Möödunud päevad Õllesummeril on läinud rahulikult

Liis Vaksmann
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer 2015 - ESIMENE PÄEV
Õllesummer 2015 - ESIMENE PÄEV Foto: Viktor Burkivski

Kolmapäeval alanud ja neli päeva kestev Õllesummer meelitab üle Eesti kohale suurel hulgal inimesi, sellele vaatamata on kõik sujunud suuremate probleemideta.

Õllesummeri esimesed kaks päeva on Põhja prefektuuri piirkonnapolitseiniku Veiko Vettiku sõnul möödunud rahulikult. «Kohapeal on tavapärasest rohkem jõude, kes kontrollivad, et kõik oleks kontrolli all,» ütles ta.

Suuremaid konflikte ja joobes inimesi, keda oleks olnud vaja kohapealt minema toimetada, pole olnud. Siiski on kinni peetud kaks autojuhti, kellest ühel polnud juhtimisõigust ning teine oli tarvitanud alkoholi.

Kohapeal on tuvastatud kaheksa alaealist, kes olid tarvitanud alkoholi, üks kaupleja, kes müüs alaealisele alkoholi, ning üks täiskasvanu, kes andis alaealisele alkoholi.

Samuti leidis aset kaklus kahe inimese vahel, mille kohta on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles