Tammsaare pargis toimub tervisepäev

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kesklinn
Tallinna kesklinn Foto: Peeter Langovits

Tammsaare pargis toimub reedel kolmas kesklinna tervisepäev, mille raames jagatakse nõuandeid kontrollitakse tervist.

Kolmandat korda toimuv kesklinna tervisepäev toimub  reedel kell 15-19 Tammsaare pargis ning on ühtlasi Tallinna Noorteöö 2008 avaürituseks.

Tervisepäeva raames on üles seatud mitmed infotelgid, kus tervislike eluviiside kohta jagavad teadmisi, nõuandeid ja infomaterjali erinevad organisatsioonid: Ühendus Alkoholivaba Eesti ja Noortekohvik, Tervise Arengu Instituut, Eesti Punane Rist, AIDS-i ennetuskeskus,  Maanteeamet, Juvente, Lastekaitse Liit, «Ei tubakale! Jah elule!» kampaania jt.

Oma võimeid ja oskusi saab proovile panna mitmesugustel atraktsioonidel nagu ronimistorn,

güroskoop ehk  kosmonautide trenažöör, pöörlev auto, sõudeergomeeter ja korvpallikorv.

Laval astub igal täis- ja pooltunnil üles Reval-Spordi tantsustuudio D-Lux. Kell 18 teevad etteaste Reval-Spordi treenerid eesotsas Liis Otsuse ja Indrek Viskaga ning näitavad erinevaid treeningstiile.

Samuti saab Revalspordi treenerite abiga proovida oma füüsilist vastupidavust sõudeergomeetril ning kohapeal mõõdetakse ka vererõhku ja keha rasvaprotsenti.

Eesti Pakendiringluse poolt tuuakse värvimiseks kohale pakendikonteinerid. Samuti jagatakse infot olmeprügi sorteerimise ja jäätmekäitluse kohta.

Tervisepäeva lõppedes algab laval kell 19 Noorteöö raames beatbox`i võistlus, kus selgitatakse välja Eesti parim beatboxer 2008. Peaesinejaks on Eklips Prantsusmaalt, lisaks esinevad mitmed noortebändid.

Noortekohvikus (Pärnu mnt 9) toimub kell 16 vestlusring teemal «Kuidas omaalgatuslikke projekte ellu viia»  ning kell 18 etendus Foorumteatrilt.

Tervisepäeva korraldajateks on Tallinna Kesklinna Valitsus koostöös Noortekohviku ja spordiklubi Reval-Spordiga.

Kõik  üritused  on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles