Tammsaare tee remont lõpetatakse septembris

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikused seisakud Tammsaare teel, Järvevana teel ja Pärnu maanteel.
Hommikused seisakud Tammsaare teel, Järvevana teel ja Pärnu maanteel. Foto: Mihkel Maripuu

Tammsaare tee remonttööde lõpptähtaeg on 21. september.

Remonditav lõik ulatub Järvevana tee raudteest kuni Tondi tänavani ja selle pikkus on 1,45 kilomeetrit, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Tööde käigus asfalteeritakse 38 000 ruutmeetrit sõiduteed.  

Teeremonti teeb AS TREF Nord. Projekti tegi T-Model OÜ. Ehitustööde maksumus on 1,34 miljonit eurot. 

Seoses Tammsaare tee kapitaalremondiga Tondi tänava ristmiku ja Järvevana tee raudtee ülesõidu vahelisel lõigul sõidavad liinide nr 20 ja 20A autobussid alates tänasest, 25. juunist kuni 19. juulini linnast väljuval sõidusuunal ümbersõidumarsruudil Pärnu maantee, Tondi tänava ja A. H. Tammsaare tee. Ümbersõidul tehakse peatus Tondi tänaval paiknevas Marsi peatuses.

Liini nr 45 autobussid sõidavad Väike-Õismäe sõidusuunal ümbersõidumarsruudil Järvevana tee, Veerenni tänav, Tehnika tänav, Vana-Lõuna tänav, Vineeri tänav ja Pärnu maantee. Renniotsa peatus on ümbersõidu ajal Veerenni tänaval peale Siduri tänava ristmikku.

Alates 20. juulist, kui hakatakse remontima Tammsaare tee teist liiklussuunda, muutub ka busside ümbersõidu marsruut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles