Järvevana ja Tammsaare teel olid hommikul ummikud

Indrek Mäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest Tallinnas alanud suuremad teesulgemised on kaasa toonud ummikuid nii Tammsaare kui Järvevana teel.

Ummikud on põhjustatud täiendavate liikluspiirangute kehtestamisest ning osade sõiduradade sulgemisest. Tammsaare teel on liiklus juhitud ühele sõidusuunale, kus kummaski suunas on avatud üks sõidurada.

Pärnu maantee linna siseneval suunal on suletud vasakpööre Tammsaare teele. Hommikul näitasid kõik liiklusmärgid millegipärast siiski seda, et vasakpööre on võimalik. Pärnu maantee linnast väljuval suunal on suletud parempööre Tammsaare teele. Samuti ei saa Järvevana teed mööda Mustamäe poole sõites enam teha parempööret Pärnu maanteele.

Enne kella kaheksat oli Järvevana teelt Tammsaare teele sõitmine piinavalt aeglane, autodevoog liikus vaevaliselt ka Pärnu maantee kesklinna siseneval suunal.

Sealsed kitsendused andsid ennast tunda ka mujal. Nii näiteks oli autosid tihedalt täis Tehnika tänava Paldiski maantee poole kulgev suund.

Veel pärast kella kümmet olid üsna umbes ka Estonia puiestee ja Tuukri tänav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles