Kuue sõiduki kokkupõrkes sai kaks inimest vigastada

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Järvevana teel sai täna kuue auto kokkupõrkes kaks inimest vigastada, õnnetus sai alguse sellest, kui kaasliiklejad üritasid aidata kustutada sõidu ajal põlema süttinud autot.
Tallinnas Järvevana teel sai täna kuue auto kokkupõrkes kaks inimest vigastada, õnnetus sai alguse sellest, kui kaasliiklejad üritasid aidata kustutada sõidu ajal põlema süttinud autot. Foto: Lugeja foto

Tallinnas Järvevana teel sai täna kuue auto kokkupõrkes kaks inimest vigastada, õnnetus sai alguse sellest, kui kaasliiklejad üritasid aidata kustutada sõidu ajal põlema süttinud autot.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Uku Tampere ütles Postimehele, et kella 15 paiku süttis sõidu ajal põlema Järvevana teel Mustamäe suunas liikunud auto. Juht pidas sõiduki kinni ja üritas leegitsevat autot kustutada.

Seda märkasid vastassuunas Lasnamäe poole sõitnud autode juhid, kellest neli peatasid oma sõidukid teisel sõidurajal ja üritasid oma tulekustutitega hädas kaasliiklejale appi minna.

Peatunud autosid ei märganud aga Lasnamäe suunas sõitnud auto juht, kes sõitis teel peatunud neljale autole tagant sisse. Saadud löögist paiskus auto esimesele sõidurajale ja põrkas kokku veel ühe sõidukiga.

Õnnetuses sai vigastada kaks inimest. Kiirabi toimetas nad haiglasse, kuid Tampere sõnul ei ole nende vigastused eluohtlikud.

Teisel sõidusuunal põlema süttinud sõiduki kustutasid lõplikult päästjad. Põhja päästekeskuse pressiesindaja ütles Postimehele, et päästjate sündmuskohale saabudes olid kohalviibijad auto põlema süttinud mootoriosa suuremas osas juba kustutanud ning päästjad likvideerisid põlengu lõplikult.

Õnnetuse tõttu oli Lasnamäe suunal üks sõidurada suletud ning liiklusummik ulatus peaaegu Pärnu maanteeni välja. Kella 16.15 olid õnnetuses osalenud sõidukid sündmuskohalt ära veetud ning liiklus taastunud.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles