Tänasest Tallinnas trammid ei sõida

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

1. juulil algab Viru ringil trammipöörangute vahetus ja selle tõttu ei sõida kuni 21. juulini Tallinnas ükski tramm.

1. juulist kuni 21. juulini on kavas Viru ringi trammipöörangute vahetus, mistõttu jääb trammiliiklus kolmeks nädalaks täielikult seisma. 22. juulist avatakse taas 1. ja 3. trammiliin.

Tramme hakkab asendama asendusbuss nr 42. Selle marsruuti pikendatakse kesklinnast kuni Koplini. Peatused tehakse trammiliinide peatuste lähedusse jäävatesse bussipeatustesse või rajatavatesse ajutistesse bussipeatustesse.

Kesklinnas tehakse Hobujaama peatused trammipeatuste kõrval Narva maanteel paiknevates Hobujaama bussipeatustes. Ära jäävad Laikmaa tänaval paiknev Laikmaa peatus ja Rävala puiesteel mõlemal suunal paiknevad Tornimäe peatused ning Kopli tänaval linnast väljuval suunal paiknev Volta peatus.

Kuni 25. augustini tehakse remonti ka Viru bussiterminalis ja sel ajal on busside algpeatused Hobujaama ja Laikmaa tänavatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles