Fotod ja video: Viimsis avas uksed uus kaubanduskeskus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajaloolise Viimsi Marketi hoone asemele rajatud uus kaubanduskeskus avas oma uksed. Kaubanduskeskuse suurimaks rentnikuks on Rimi ja ehitus- ning sisustuskauplus Decora.

Ajaloolise Viimsi Marketi hoone asemele on valminud uus moodne kaubanduskeskus, mis on kordades suurem varasemast Viimsi Marketi hoonest. Kaubanduskeskusel on kasulikku pinda üle 8500 ruutmeetri.

Avatava kaubanduskeskuse suurimaks rentnikuks on Rimi, samuti ehitus- ja sisustuskauplus Decora koos suvekaupade terrassiga. Lisaks saavad  kaubanduskeskuses endale ruumid BENU apteek, lillepood, toitlustuskohad Peetri Pizza ja aasiapäraseid toite pakkuv Bollywood.

«Rimi hüpermarket on toidukaupade valiku osas võrreldes teiste Rimidega erilisem – nimelt on Viimsi Rimis spetsiaalne kala suitsuahi, mida ei ole üheski teises Rimis ega suuremas jaekaupluses. Viimsilased on rannarahvas ja loomulikult peab ühest rannaäärsest poest saama värsket suitsukala,» sõnas Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.

Viimsi abivallavanema Mati Mätliku sõnul kaubanduspinna üleküllust Haabneemes ei ole, ent sügisel on pilt selgem, siis valmib kõrvalkrundil teinegi kaubanduskeskus. «Selge on see, et viimsilaste võimalused avarduvad ja enam ei pea Tallinnas poes käima,» ütles Mätlik.

«Haabneemest hakkab tänu kaubanduskeskustele kujunema Viimsi valla keskus ja ka vald üritab arengule omalt poolt kaasa aidata,» lisas Mätlik.

Lisaks on kaubanduskeskuse alla loodud 170 kohaga parkla, et vähendada maapealset autode parkimisvoogu. 

Ärihoone ehitajaks on Astlanda Ehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles