Rahumäe ründaja on endiselt tabamata

Liis Vaksmann
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terviserada Rahumäe kalmistu taga.
Terviserada Rahumäe kalmistu taga. Foto: Eero Vabamägi

Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Helen Uldrichi andmetel pole siiani veel suudetud teha  kindlaks mehe isikut, kes ründas Rahumäe kalmistu taga tervisejooksu teinud naist. Seniajani on tegeletud eelkõige andmete kogumisega ja sündmuskohal paiknevate asutuste läbikäimisega.

„Kõikide tunnistajatega on räägitud, kannatanult on võetud korduvalt ütlusi ja tehtud ekspertiis, mis on saadetud edasi EKI-se,“ annab Uldrich põgusa ülevaate praeguste toimingute kohta.

Seni on spekuleeritud, et kannatanu ja ründaja võivad olla omavahel seotud, siis Uldrich lükkab selle võimaluse tagasi: „Hetkel meile teadaolevalt pole nad omavahel kuidagi seotud ega tuttavad.“

Hetkel pole saabunud ka tulemused eelmisel nädalal võetud DNA proovist, kuid lootust on need selle nädala jooksul kätte saada.

Samuti pole puutumata jäänud ka politsei andmebaas, mis on üle vaadatud selle pilguga, kas seal on sarnase profiiliga isikuid, kes on analoogseid kuritegusid eelnevalt sooritanud. Loodetavasti annab see meile vastuseid ja võimaluse uuringus edasi liikuda.

25. mail tungis kella 14 ajal Rahumäe kalmistu juures siiani teadmata mees kallale noorele naisele, kes oli sel ajal seal tervisejooksu tegemas. Ründaja oli lühikest kasvu ja tumedapäine ning tal olid kaasas käerauad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles