Tallinna õpilasmaleva linnavälistesse rühmadesse on veel vabu kohti

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maleva töösuve avamine Raekoja platsil.
Maleva töösuve avamine Raekoja platsil. Foto: Peeter Langovits

Tallinna õpilasmalev ootab veel 15-19 aastaseid noori registreerima linnavälistesse rühmadesse.

Nimekiri vabadest rühmadest asub õpilasmaleva kodulehel http://www.malev.ee. Samas leidub ka infot registreerimise kohta.

Praegu on avatud veel kümme linnavälist rühma registreerimiseks. Enamjaolt on neis rühmades tööks marjade (maasikad, vaarikad) korjamine. Samas on näiteks ühes rühmas töö Pärnu majutusasutustes (spaades ja hotellides), teises Pärnu kaubandusettevõttes (abitööd Rimis) ja Kadrina rühmas tehakse heakorratöid, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Malevasuvi algab ametlikult 25. juunil kell 11.30 Raekoja platsil piduliku rongkäigu ja avatseremooniaga. Viimased rühmad saabuvad koju tagasi augusti esimese nädala lõpuks. 11.-13. augustil on kõik selle suve malevarühmad oodatud üleriigilisele õpilasmalevate kokkutulekule Raudsillale.

Õpilasmalev on suunatud noortele vanuses 13-18 eluaastat, selle eesmärk on töökasvatus ja sotsiaalse kompetentsi kujundamine. Tallinna Õpilasmaleva tegevust kureerib Tallinna linnavolikogu otsusega loodud Sshtasutus Õpilasmalev. Sihtasutus Õpilasmaleva suurimad toetajad on Tallinna linn ja Eesti Noorsootöö Keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles