Päev politseiga: tuli ajada joomamehed laiali kui ka fikseerida liiklusõnnetusi

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees käis täna Tallinnas politseiga kaasas ja jäädvustas nii video- kui ka fotokaadrile päeval juhtunud sündmustest, mida korrakaitsjad pidid lahendama.

Sündmuste info:

Üks esimesi kutseid tuli politseile Tööstuse tänavale, kus tuli lahendada peretüli. Vahejuhtum lõppes sellega, et mees toimetati jaoskonda.

Patrull sai järgmise kutse Madala tänavale, kus väidetavalt toimus kaklus. Kohapeal selgus, et joomingu käigus oli lihtsalt tüli tekkinud ning see juba klaaritud. Politsei ajas joomamehed laiali.

Päeval oli sõiduauto Lexus põhjustanud liiklusõnnetuse. Laagna teel kaotas Lexus juhitavuse ning sõitis vasakule teelt välja vastu valgustusposti. Politsei andmetel oli juht kaine ja keegi vigastada ei saanud.

Järgmine liiklusõnnetus juhtus Tehnika ja Endla tänava ristmikul, kus sai vigastada kolm sõidukit.

Esialgsetel andmetel ajas Chrysleri juht foorid segamini ning sõitis punase tulega ristmikule, sõites nii otsa kahele sõidukile Hyundaile ja Hondale. Keegi vigastada ei saanud.

Õhtupoolikul põrkasid Soo ja Vana-Kalamaja ristmikul kokku sõiduautod Audi ja BMW. Mööda peateed liikunud Audile sõitis ristmikul ette BMW. Viimane paiskus kokkupõrkest aeda.

Kohe pärast avariid otsustas BMW juht minema joosta, kuid naasis hiljem siiski tagasi. Politsei toimetas BMW juhi alkoholijoobe tunnustega jaoskonda. Keegi vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles