Savisaar on aastaga Kofkinile 4000 eurot tagasi maksnud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar on tagasi. Pildil - Riin Savisaar, Siret Kotka, Margit Savisaar, Erki Savisaar, Elis Savisaar, Aadu Must ja Urmas Jürgenson.
Edgar Savisaar on tagasi. Pildil - Riin Savisaar, Siret Kotka, Margit Savisaar, Erki Savisaar, Elis Savisaar, Aadu Must ja Urmas Jürgenson. Foto: Facebook

Tallinna linnapea Edgar Savisaar on ärimees Aleksander Kofkinile võlgu ligi 25 000 eurot, aastaga on ta sellest tagasi maksnud 4000 eurot.

Majanduslike huvide deklaratsiooni kohaselt kuulub Savisaarele kinnisasi Lääne-Viru maakonnas Vihula vallas ning korter Tallinnas. Ka kuulub Tallinna linnapeale sajaprotsendiline osalus osaühingus Fixor Holding, millele omakorda kuulub enam kui kümneprotsendiline osalus OÜ-s Keila-Joa Sadam.

Deklaratsiooni kohaselt on Savisaarel Kofkinilt võetud laenu tagasi maksta 23 957 eurot. Möödunud aastal esitatud deklaratsiooni kohaselt oli võla suuruseks 27 957 eurot, seega on linnapea aastaga tagasi maksnud 4000 eurot.

Oma tuluks deklareeris Savisaar 52 843 eurot ja 53 senti töötasu.

Transpordivahendeid Savisaare omanduses deklaratsiooni kohaselt ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles