Buss teeb keelava fooritulega julmalt parempöörde

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehele on tulnud mitmeid vihjeid, et pealinna bussijuhid on agarad liiklusreegleid rikkuma. Kui eelmine kord võtsime vahele bussijuhi, kes ületas keelava tulega ülekäiguraja, siis seekord teeb bussijuht Väike-Paala tänaval täiesti teadlikult punase tulega parempöörde.

Tallinna Linnatranspordi ASi teatel on bussijuhiga vesteldud ning ta kirjutas seletuskirja, miks punase tulega ristmikule sõitis. Juhti karistati rikkumise eest.

Postimehe lugejate sõnul on liiklusreeglite rikkumine kujunenud juba tavaks. «See on absoluutne tava bussijuhtide käitumises. Mul on videosalvestis 18 näidet sellisest punase tule ignoreerimisest. Kõige markantsem on muidugi Mustamäe teel, õhtusel ajal, järjest viie punase tule eiramine,» kirjutas Avo.

«Teisipäeva hommikul 8 paiku sõitis üks buss (Musta Luige juures suunaga Piritalt linna pole) sebrat ületavale rahvahulgale peaaegu sisse, kuigi jalakäijatel oli roheline. Ise olime paari auto võrra tagapool, päris täpselt ei oska kommenteerida, kas riivas mõnd jalakäijat ka või jäi õhkõrn vahe sisse. Punasega sõitmine on Pirita teel väga levinud nii autode kui busside seas,» teatab üks Postimehe lugeja.

Oled näinud Tallinnas jõhkrat liiklusrikkumist? Saada pardakaamera salvestis: jonatan.karjus@postimees.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles