Tallinna linnavolikogu võttis vastu lisaeelarve

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas
Taavi Aas Foto: Raepress

Tallinna Linnavolikogu võttis eilsel istungil pool tundi enne südaööd vastu 2015. aasta esimese positiivse lisaeelarve.

Abilinnapea Taavi Aas rõhutas, et lisaeelarve keskendub investeeringutele. «Mul on väga hea meel, et Tallinn on jätkuvalt edukas ning linnaelanike arvu kasv toob kaasa ka linna tulude suurenemise. Lisaeelarvega saavad investeeringuteks raha juurde paljud valdkonnad, kokku suureneb see 13,6 miljoni euro võrra,» rääkis Taavi Aas.

Lisaeelarve II lugemiseks esitati 18 muudatusettepanekut, millest leidis toetust üks Keskerakonna fraktsiooni ettepanek. III lugemiseks esitati 20 muudatusettepanekut, millest leidis toetust kolm Keskerakonna fraktsiooni esitatud ja üks Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni poolt esitatud ettepanek.

Lisaeelarve vastuvõtmisel suurenes linna eelarve sissetulekute ja väljaminekute maht 34 514 587 euro võrra, mille tulemusena kujuneb Tallinna linna 2015. aasta eelarve täpsustatud mahuks 563 716 820 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles