Lasnamäe noortekeskust külastas lõppeval hooajal 18 000 noort

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe noortekeskus.
Lasnamäe noortekeskus. Foto: Lasnamäe linnaosavalitsus

Lasnamäe linnaosas tegutseval noortekeskusel lõppes järjekordne tegus õppeaasta, mille jooksul külastas keskust 18 000 noort.

Aadressil Kahu tn 4 asuv Lasnamäe noortekeskus pakub külastajatele võimalust osaleda erinevates stuudiotes ja huviringides ning õppida keeli. Vastlõppenud 2014/2015 õppeaastal korraldatud õpiringe ja üritusi on külastanud ligi 18 000 last. Keskuses töötas 16 erinevat huviringi, mis olid komplekteeritud 32 rühmaga, teatas Lasnamäe linnaosavalitsus.

Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Jaanus Riibe sõnul on noortekeskuse külastatavus suur ja sellest võib ainult rõõmu tunda. Linnalaagrites osalejate arv suureneb samuti iga aastaga, mistõttu korraldati käesoleval aastal kokku kuus laagrivahetust, millest võttis osa umbes 300 last.

«Käesoleval aastal sai noortekeskus 15-aastaseks. On näha, et noortekeskuse töötajate ja eestvedajate poolt valitud arengusuunad toovad oodatud tulemusi. Järgmisel aastal soovib noortekeskus suurendada huviringide valikut, jätkata traditsiooniliste linnalaagrite korraldamist, pakkuda lastele vaba aja sisustamiseks kohtumisi tuntud ja huvitavate inimestega, näiteks jalgpallurid, päästjad, teadurid,» lisas Riibe.

Lasnamäe noortekeskuse uksed on peale tööpäevadele avatud ka laupäeviti. Lisainfot keskuse tegevuse, teenuste ning kõikide huviringide kohta, on võimalik leida veebilehel http://www.noortekeskus.eewww.noortekeskus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles