Rahumäel toimunud rünnaku asjus pole veel kedagi üle kuulatud

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terviserada Rahumäe kalmistu taga.
Terviserada Rahumäe kalmistu taga. Foto: Eero Vabamägi

Politseil pole veel õnnestunud tabada meest, kes tungis 25. mail Rahumäe kalmistu taga kallale tervisejooksu teinud naisele.

«Kuigi hetkel ei ole politsei kedagi kahtlustatavana üle kuulanud, on nii konstaablid kui ka uurijad kogunud väga palju infot ja materjali, et võimaliku ründaja isik kindlaks teha,» ütles Lääne-Harju politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Signe Sulbi Postimehele.

«Kogutud info seas on ka inimestelt saadud vihjed, mida kontrollitakse ning viiakse kokku nende isikute profiilidega, kes on olnud politseihuviorbiidis samalaadsete süütegude tõttu,» lisas ta.

Läbi on käidud erinevad rünnaku piirkonna asutused, samuti on saadetud ekspertiisi erinevaid materjale, mille tulemused peaksid Sulbi kinnitusel selguma lähiajal.

25. mail sattus kallaletungi ohvriks Rahumäe kalmistu taga tervisejooksu teinud naisterahvas, kes tegi politseile avalduse.

Politseile on teada ründaja isikukirjeldus. Naisterahva sõnul on ründaja umbes 30aastane, lühikest kasvu (165-167 cm) ja kõhna kehaehitusega mees, kellel on tumepruunid pikemad juuksed. Ründaja kandis ka mustade raamidega prille.

Põhja prefektuuri kinnitusel on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist, et kätte saada kahtlustatav ja selgitada välja, mis ikkagi päise päeva ajal terviserajal juhtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles