Teletorni juhtkond otsustas närvikõdi pakkuva laskumise ajutiselt kinni panna

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Tallinna Teletorn juhataja Riina Roosipuu.
SA Tallinna Teletorn juhataja Riina Roosipuu. Foto: Laura Oks

Tallinna Teletorni juhtkond viib 6. juuni õhtul köiellaskumise atraktsioonil asetleidnud õnnetuse asjaolude selgitamiseks läbi sisejuurdluse ning atraktsioon suletakse esialgu 30. juunini.

«Õnnetus on kahetsusväärne ning oleme köiellaskumise teenuse pakkuja OÜ Vidrio Baltico suhtes alustanud sisejuurdluse, et selgitada välja põhjused, miks Vidrio Baltico töötajad tol päeval köiellaskujate kiirust valesti hindasid ning kas need turvameetmed, mida kasutati, on piisavad. Vidrio Baltico on võtnud endale vastutuse tagada atraktsiooni vastavus nõuetele ning selle turvaline opereerimine,» ütles Teletorni juhataja Riina Roosipuu  

«Veendumaks atraktsiooni täielikus turvalisuses soovime  uuesti üle kontrollida kõik detailid, mis puudutavad köiellaskumist, selle opereerimist ning töötajate kvalifikatsiooni,» lisas Riina Roosipuu. «Pärast sisejuurdluse lõppu ning politsei lõpphinnangut otsustame, kas üldse ja kuidas ning kellega jätkata köiellaskumise teenuse pakkumist. Esialgu jääb köiellaskumise atraktsioon suletuks 30. juunini. SA Tallinna Teletorni sisejuurdluse raport valmib 18. juuniks.»

Tallinna Teletorn tühistab kõik köiellaskumise eelbroneeringud juuni lõpuni ja pakub võimalust selle asemel külastada servakõnni atraktsiooni või kasutada muid Teletornis pakutavaid teenuseid. Soovijatele makstakse köiellaskumise piletiraha tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles