Soojusvõrgutööd viivad sooja vee Õismäel, Mustamäel ja Lasnamäel

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Küte võtab kasutusele ärinime Utilitas Tallinn.
Tallinna Küte võtab kasutusele ärinime Utilitas Tallinn. Foto: Küllike Rooväli

Käesoleval nädalal on Tallinna kortermajade soojusvarustus katkestatud mitmel pool Õismäel, Astangu asumis ja Järveotsa, Mustamäe ja Tammsaare teel ning Veerenni ja Priisle asumis.

Täna puudub soe vesi soojustorustiku surveproovi tõttu Astangul ja Järveotsa tee piirkonnas ning plaanilised  torustiku ehitustööd toimuvad Mustakivi ja Tähesaju teel. Õismäe piirkonna edelasse jäävate majade soojuskatkestus on planeeritud homseks ning see võib kesta kuni kella 21:00ni õhtul.

Kolmapäeval, 10. juunil on soojusvarustus katkestatud kuni kaheks ööpäevaks plaaniliste soojustorustiku ehitustööde tõttu Mustamäe ja Tammsaare teel. Kolmapäeval peavad ka Priisle asumi Linnamäe ja Läänemere tee kortermajade elanikud arvestama sooja vee puudumisega kuni üheks ööpäevaks.

Neljapäeval, 11. juunil on seoses Ülemiste peamagistraali ehitusega soojusvarustus katkestatud Veerenni asumis Herne, Juhkentali ja Magasini tänavas. Samuti toimub neljapäeval laiaulatuslik surveproov Õismäe ringi läänepoolsetes kortermajades.

Käesoleva aasta suvel vahetatakse Tallinnas kokku 10,3 km torustikke ning Tallinna Küte investeerib selleks 16,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles