Abitelefonil elati välja viha emade vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru park
Kadrioru park Foto: Peeter Langovits

Tallinna abitelefonile tehti möödunud kuul kokku üle 5000 kõne, muuhulgas kasutatakse telefoni vahel ka lihtsalt tigedaks pealekaebamiseks.

Näiteks ühe helistaja sõnul tekitavad parkides lastega jalutavad emad ohtralt prügi. Helistaja arvas, et parkides peaksidki koristama tittede emad, mitte kojamehed. Sellised kõned lahterdatakse rubriiki muud probleemid, vahendas Raepress.

Septembris tehti Tallinna abitelefonile kokku 5443 kõnet, millest 1257 korral küsiti üldist linnainfot, 1020 korral vajati informatsiooni linna ühistranspordi kohta ja 513 helistamist oli seoses liikluskorraldusega.

122 helistamist oli septembrikuus seoses tuules murdunud puudega ja nende koristamisega. 339 helistamist oli möödunud kuus seoses elektritöödega ja seetõttu päriti eelkõige elektririketest teatamise telefoninumbrit, mis on 1343.

Tallinna abitelefon 1345 on dispetšerteenistus, mis tegeleb linnamajanduslike probleemidega seotud küsimuste lahendamise vahendamisega pealinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles