Fotod traatpüünistest: alal toimus mai lõpus enduro Eesti karikavõistluste avaetapp

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traatpüünis Kroodi rajal
Traatpüünis Kroodi rajal Foto: Lugeja foto

Jõelähtme ja Maardu piiril asuvatele Kroodi radadele sättis pahatahtlik inimene üles mitu traatpüünist, mis on tekitanud vähemalt neljale inimesele vigastusi. Politsei alustas juhtunu osas menetlust.

Piirkonnapolitseinik Andrus Sepa käis raja ohutuse eesmärgil läbi juba eile õhtul ja täiendavalt täna koos kannatanuga. «Leidsime kolm sellist kohta, kus olid umbes millimeetri jämeduse läbimõõduga traadid. Neid kohti pidi rajal veel olema, aga palja silmaga on seda raske tuvastada. Antud juhul räägime katkistest püünistest, terveid enam rajal ei tohiks olla,» ütles Sepa.

Foto: Lugeja foto

Sepa sõnul on politsei alustanud juhtunu osas menetlust. «Eks näis, mis menetlus toob. Jälgi on siit väga raske leida, tuleb silmad-kõrvad lahti hoida. Sellise traadikogusega inimesed niisama tõenäoliselt metsavahel ringi ei käi,» selgitas Sepa.

«Loodame, et isik peetakse kinni. See on päris ohtlik asi, mis siin on korda saadetud,» lisas Sepa.

Traatpüünised leiti alalt, kus mai lõpus toimus enduro Eesti meistrivõistluste etapp. Piirkonnas toimuvad tihti ka erinevad maastikuratta võistlused.
Traatpüünised leiti alalt, kus mai lõpus toimus enduro Eesti meistrivõistluste etapp. Piirkonnas toimuvad tihti ka erinevad maastikuratta võistlused. Foto: Lugeja foto

23. mail toimus Võerdlas endurosprint, mis oli Eesti karikavõistluste ava- ja Balti karikasarja kolmandaks etapiks. Jõelähtme võistlusrada on omanäoline, sest maa-ala, kus võistlus toimub, on endine avakaevanduse piirkond, kuhu on poole sajandi jooksul peale kasvanud tavapärane Eesti loodus – põlispuud ja põõsad ning ladestunud on paks kiht huumust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles