Tallinnas juhtunud õnnetus paiskas segi rongiliikluse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudteerööpad.
Raudteerööpad. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Esmaspäeva õhtul kukkus Tallinnas Liiva peatuses raudteerööbastele inimene, kes sai kergemaid vigastusi. Õnnetuse tõttu hilinevad mitmed rongid ning reisijatele tellitakse asendusbussid.

«Inimene kukkus raudteerööbastele ning rong tegi äkkpidurduse. Õnneks õnnestus otsasõitu vältida,» ütles Postimehele Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Pressiesindaja kinnitusel sai jalakäija kukkumise tagajärjel kergemaid vigastusi, kuid temale teadaolevalt jalakäijat haiglasse ei toimetatud. Äkkpidurduse tõttu ei saanud esialgsetel andmetel viga ükski rongis viibinu.

Sel põhjusel hilines 23 minutit Tallinn-Viljandi rong (reis 243), mille ette inimene kukkus. Õnnetus mõjutas ka teisi reise.

Elron teatas oma kodulehel, et reis 269 Tallinn-Rapla asendatakse bussiga Kohilast Raplasse. Samuti telliti asendusbussid reisi 378 Türi-Tallinn ja reisi 379 Tallinn-Türi asendamiseks.

Kell 23.29 teatas Elron, et reis 270 Rapla-Tallinn on asendatud bussiga.

Kell 23.43 teatas rongifirma, et reis 727 Tallinn-Pääsküla asendatakse bussiga. Bussi väljumisaeg Balti jaamast teatatakse esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles