Fotod: naine jäi Kadriorus murdunud puu alla

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadriorus murdunud puu
Kadriorus murdunud puu Foto: Lugeja pilt

Kadriorus kukkus pargipingil istuvale naisele peale suur puuoks. Naine viidi vigastuste tõttu haiglasse.

Päästeameti pressiesindaja Barbara Lichtfeldti sõnul jäi täna Tallinnas Kadriorus Luigetiigi vahetus läheduses naine suure murdunud puuoksa alla. Sündmuskohal käis päästemeeskond, kes lõikas tee naiseni, mille järel said meedikud temaga edasi tegeleda.

Foto: Lugeja pilt

Sündmuskohal viibinud pealtnägija sõnul istus naine pingil, kui puul murdus üks suur oks, mis kukkus otse naisele peale. «Päästeametil läks tükk aega, enne kui suutis kannatanu puurägastikust välja lõigata,» kirjeldas ta.

Meedikud panid viga saanud naise vaakummadratsile, paigaldasid kanüüli ja transportisid ta haiglasse. Vaakummadratsile pannakse patsient üldjuhul siis, kui võib kahtlustada luumurde või selgroo vigastust.

Puu murdus Kadriorus Luigetiigi vahetus läheduses J. Poska ja L. Koidula tänava ristmikul oleva kõige äärmise pargipingi peale.

Päästjad on täna käinud Tallinnas kuuel väljakutsel, kus nad on pidanud tegelema murdunud puudega. Õnneks teistel juhtudel kannatanuid ei ole olnud.

«Puude olukord on selline, et varem või hiljem tuleb traagiline õnnetus, millele on eelnenud juba piisavalt napikaid,» hoiatas arborist Heiki Hanso aprillis. «Selleks, et ei oleks jääpurika ja fassaadiohvrite kõrval puuohvrit, tuleb palju vaeva näha. Tänaseni ei ole linna eelarves aga kõrghaljastuseks eraldi ridagi.»

Ilmateenistuse teatel puhub täna lõuna- ja edelatuul 5-10, puhanguti 14-17 m/s

Foto: Lugeja pilt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles