Fotod: Pirita teel ulatub ummik Maarjamäeni

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik Pirita teel
Ummik Pirita teel Foto: Uwe Gnadenteich

Seoses teetöödega olid Tallinnas Narva maanteel ja Pirita teel liiklusummikud. Liiklusummik ulatus Maarjamäeni.

Liiklusummiku raskuspunkt oli Narva maanteel J. Poska tänava ja Metodisti kiriku vahelisel alal ning see ulatus mööda Narva maanteed ja Pirita teed Maarjamäeni.

Foto: Uwe Gnadenteich

Sündmuskohal viibinud Postimehe ajakirjaniku sõnul oli liiklus väga aeglane ja tuli varuda kannatust. Väiksem ummik oli ka Narva maanteel Lauluväljaku juures, kus Narva maantee ristub Pirita teega, kuid sealt tulev liiklusvool oli väiksem kui Pirita teel.

Foto: Uwe Gnadenteich

Alates esmaspäevast, 1. juunist on Laikmaa tänava ja Petrooleumi tänava vaheline Narva maantee lõik kaablipaigaldustööde tõttu liiklusele suletud. Läbi lastakse ainult ühissõidukid.

Linna siseneval suunal on ümbersõit Tuukri ja Ahtri tänava kaudu või Laagna tee ja Gonsiori tänava kaudu või Peterburi tee ja Tartu maantee kaudu. See oleneb sellest, kust inimene teele asub ja milline on tema sihtkoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles