Viru tänava taksopeatuse üürikonkurss nihkub edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Tallinna Viru tänava taksopeatuse üürnik Tulika Takso saab seal edasi toimetada, kuigi üürileping lõppes 28. septembril. Põhjus on selles, et linna transpordiamet ei saa uut üürikonkurssi välja kuulutada, enne kui ringkonnakohus pole teinud oma otsust.

Viru tänava taksopeatuse ühele firmale üürile andmise üle käib praegu kohtuvaidlus. Esimese astme kohtus sai linn küll võidu, kuid vaidlus jätkub ringkonnakohtus, mis ei ole oma otsust veel teinud.

Tallinna transpordiameti juristi Talvo Rüütelmaa sõnul jätkab Tulika Takso Viru tänava peatuses tegutsemist niikaua, kuni selgub uue üürikonkursi võitja. Millal see juhtub, et oska praegu keegi öelda. Kui ringkonnakohus peaks tegema linna suhtes negatiivse otsuse, läheb asi tõenäoliselt Riigikohtusse.

Rüütelmaa väitel on ettevalmistused uueks konkursiks juba tehtud ning konkursi saab kohe pärast kohtuotsust välja kuulutada.

Ta lisas, et Tulika Takso on Viru peatuses aasta jooksul hästi hakkama saanud. Inimesed on rahul sellega, et sealt saab igal ajal takso, kuna firma on lepingu järgi kohustatud ööpäevaringselt teatud arvu autosid Viru taksopeatuses hoidma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles