Max Kaur: usun, et Savisaar kõnnib sügisel

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ida-Tallinna keskhaigla taastusraviosakonnas taastuvat Edgar Savisaart on tänase 65. juubeli puhul käinud õnnitlemas mitmed inimesed.

Postimehe fotograafi kaamera ette jäid näiteks ärimees Einar Vettus, presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam ning Edgar Savisaare endine abikaasa Vilja Savisaar-Toomast. 

Samuti külastas Savisaart omaaegne Savisaare nõunik ja praegune Mustvee linnapea Max Kaur, kes rääkis pärast külastust, et Edgar Savisaare seisund on hea. Kaur lootis, et Savisaar saab hea proteesi ja hakkab seejärel uuesti kõndima sügisel.

Edgar Savisaar tähistab täna 65. juubelit ning on erakonna kinnitusel endiselt haiglas.

Hundisilma talu ukse ette on aga rajatud kaldtee, et peremees saaks peagi koju tulla.

Foto:
Foto: Foto: Eero Vabamägi

Hetkel on Hundisilma talus aga endiselt vaikne ning seda rahu tuli täna nautima ka rebane.

Foto:
Foto: Foto: Eero Vabamägi
Foto:
Foto: Foto: Eero Vabamägi
Foto:
Foto: Foto: Eero Vabamägi

Savisaar sattus 18. märtsil Tartu Ülikooli haiglasse. 23. märtsil amputeeriti Savisaarel jalg, sest selgus, et tal on jalavigastusest tingitud streptokokknakkus ja toksilise šoki sündroom. 12. mail toodi Savisaar Tallinnasse Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena üksuse taastusravikeskusse.

Copy
Tagasi üles