Lemmikloomad liikusid rongkäigus läbi vanalinna

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanalinna päevade sissejuhatuseks oli traditsiooniline lemmikloomade rongkäik Politseipargist vanalinna.

Täna keskpäevaks kogunesid Eesti Loomakaitse Seltsi eestvedamisel Politseiparki kümned koerad, nende omanikud ning sõbrad, et üheskoos rongkäigus Raekoja platsile liikuda.

Kuna Eestis on suureks probleemiks oma lemmikloomadele vähese tähelepanu osutamine, on Käpakäik 2015 eesmärgiks näidata, et oma loomaga tuleb tegeleda ja see on võimalik ka linnaruumis, teatas Loomakaitse Selts.

Rongkäiku ja üritust juhtis Käpakäik 2015 patroon Märt Agu koos oma koera Rudolfiga. Politseipargist liikuma hakanud rongkäiguga oli kaasas munitsipaalpolitsei patrull, kes peatas ristmikel autoliikluse, nii et kahe- ja neljajalgsed üheskoos üle tee pääsesid.

Raekoja platsil näidati Agility demonstratsiooni ehk tõketega raja veatu ja kiire läbimist. Kohal oli ka fotograaf, kes tegi lemmikloomadest ja loomaomanikest profifotod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles