Politseipargist algab lemmikloomade rongkäik

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käpakäik 2014.
Käpakäik 2014. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kell 12 algab Tallinnas Politseipargis Eesti Loomakaitse Seltsi eestvedamisel lemmikloomade, loomaomanike ja muidu loomasõprade rongkäik Käpakäik 2015.

Kuna Eestis on suureks probleemiks oma lemmikloomadele vähese tähelepanu osutamine, on Käpakäik 2015 eesmärgiks näidata, et oma loomaga tuleb tegeleda ja see on võimalik ka linnaruumis, teatas Loomakaitse Selts.

Rongkäik toimub Tallinna Vanalinna Päevade raames, saab alguse kell 12 Politseipargist ja kulmineerub kella 13-14 vahel Raekoja platsis koerte etteastete, sealhulgas Agility demonstratsiooni ehk tõketega raja veatu ja kiire läbimisega. Trikke saavad proovida ka koerad publiku seast, avatud on ka Eesti Loomakaitse Seltsi infolaud, kust saab küsida loomapidamise alast nõu, kohal on fotograaf, kes jäädvustab igast lemmikust ja loomaomanikust profifotod jm. Rongkäigust võtab osa ja üritust juhib Käpakäik 2015 patroon Märt Agu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles