Narva maantee algus on esmaspäevast päris kinni

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates esmaspäevast on Narva maantee algus autode jaoks täielikult suletud.
Alates esmaspäevast on Narva maantee algus autode jaoks täielikult suletud. Foto: Sander Ilvest

Alates esmaspäevast, 1. juunist on Laikmaa tänava ja Petrooleumi tänava vaheline Narva maantee lõik kaablipaigaldustööde tõttu liiklusele suletud. Läbi lastakse ainult ühissõidukid.

Siiani oli suletud vaid Laikmaa ja Pronksi tänava vaheline lõik Narva maantee linnast väljuval suunal. «Linna siseneval suunal on ümbersõit Tuukri ja Ahtri tänava kaudu või Laagna tee ja Gonsiori tänava kaudu või Peterburi tee ja Tartu maantee kaudu. Kõik sõltub sellest, kust inimene teele asub ja milline on tema sihtkoht. Linnast väljuval suunal on ümbersõit Raua ja Vilmsi tänava kaudu või siis jällegi Gonsiori – Laagna tee või Tartu maantee – Peterburi tee kaudu,» soovitas transpordiameti juhataja Andres Harjo.

Narva maanteega ristuvad suunad, nagu näiteks Jõe-Pronksi, jäävad avatuks ning ühissõidukite peatused ja marsruudid Narva maanteel käivate tööde tõttu ei muutu. Kuna tööde tehnoloogia on keeruline, võib ette tulla liikluskorralduse muudatusi, millest antakse täiendavalt teada.

Alates 1. juunist kuni augusti lõpuni suletakse täielikult Majaka tänav, kust siiani pääses läbi ühistransport. Praegu trammi asendav bussiliin nr 42 suunatakse ümbersõidule Tartu maantee ja Peterburi tee kaudu. «See tähendab, et Majaka tänava elanikel tuleb siis peatusse jõudmiseks tunduvalt rohkem kõndida. Seoses Majaka tänava sulgemisega muutub ka bussiliinide nr 50 ja 58 Pae peatuse asukoht, mis viiakse ajutiselt üle Pae tänavale bussiliinide nr 7 ja 13 samanimelisse peatusse,» selgitas Harjo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles