Anne Veski ja Õnne Pollisinski pälvisid Tallinna teenetemärgi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnne Pollisinski ja Anne Veski.
Õnne Pollisinski ja Anne Veski. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Tallinna linnavalitsus istungi eel andis linnapea ülesannetes abilinnapea Taavi Aas täna Anne Veskile ja Õnne Pollisinskile üle Tallinna teenetemärgi.

Anne Veski pälvis linna kõrge tunnustuse aktiivse Tallinna kultuurielu edendamise eest teeneka lauljanna ja tunnustatud kultuuritegelasena ning Õnne Pollisinski suure panuse eest erivajadustega laste ja noorte spordi arendamisel ja Tallinna spordielu rikastamisel, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Tallinnale osutatud teenete eest said tänavu teenetemärgi 20 inimest. Ühes tänavu tunnustuse osaliseks saanutega on seni linna ja linlaste hüvanguks aastakümnete pikkuse panuse eest Tallinna teenetemärk omistatud kokku 288 isikule. Tallinna teenetemärke antakse välja alates 1995. aastast.

Traditsiooniliselt annavad teenetemärgid tunnustatutele üle linnavolikogu esimees ja linnapea Tallinna päeval aukodanike kogu pidulikul istungil raekojas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles