Pikaro: tõenäoliselt Rahumäel naist rünnanud kurjategija tabatakse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Pikaro.
Rait Pikaro. Foto: Mattias Tammet/Õhtuleht

Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse vanem Rait Pikaro ütles, et tõenäoliselt eile Rahumäe kalmistu taga tervisejooksu teinud naist rünnanud mees tabatakse.

«Tõepoolest on nüüd avalikkuse tähelepanu viimastel nädalatel pälvinud sellised kaks ekstreemset juhtumit, aga ma saan siiski oma töökogemuse pinnalt kinnitada, et sellised juhtumid, ütleme siis selge ajendita rünnakud, on siiski ka haruldased,» lausus Pikaro ETV saates «Ringvaade», vahendab ERRi uudisteportaal.

Pikaro lisas, et üldiselt on vägivallategude puhul ründaja ja kannatanu vahel varem toimunud mingi konflikt või on olnud erimeelsusi.

Mees, kes 5. mail Pirita kandis noaga jalutavat naist ründas, on politsei poolt juba kinni peetud.

«Teades, mis hea töö kolleegid on juba ära teinud, kui palju nad on pingutanud selleks, et tõendeid koguda, et seda isikut tuvastada, mina ei peaks seda üldse nii vähetõenäoliseks, et ta kätte saadakse,» ütles Pikaro, et usub, et politsei tabab ka mehe, kes ründas eile tervisejooksu teinud naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles