Tallinn registreerib Merepäevade sümboolika kaubamärgina

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merepäevade sümboolika
Merepäevade sümboolika Foto: Jaanus Lensment

Tallinna linnavalitsus annab nõusoleku registreerida kombineeritud märk Tallinna Merepäevad kaubamärgina Patendiametis Tallinna Linnakantselei nimele.

Tallinna Linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt esitab Tallinna Linnakantseleil Patendiametile taotluse kombineeritud märgi Tallinna Merepäevad kaubamärgina registreerimiseks.

Kombineeritud märgi Tallinna Merepäevad kaubamärgina registreerimiseks esitas Tallinna Linnavalitsuse kaubamärgi komisjonile taotluse Tallinna Kultuuriväärtuste Amet.

Kaubamärgiseaduse § 6 lg 1 kohaselt peab kaitstav kaubamärk olema graafiliselt kujutatav. Kaubamärgi registreerimine on vajalik selleks, et välistada kaubamärgi ärakasutamist ärilistel eesmärkidel üritusega mitte seotud kolmandate osapoolte poolt ning tagada, et Tallinna linna, Tallinna Sadama ning teiste ametlike partnerite koostöös korraldatav Eesti suurim mere- ja perepidu säilitaks oma maine ja kvaliteedi.

Tallinna kaubamärgi komisjon otsustas teha Tallinna Linnavalitsusele ettepanek kombineeritud märgi Tallinna Merepäevad kaubamärgina registreerimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles