Teetööd raskendavad ligipääsu Linda Line'i reisiterminalile

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Line'i laev.
Linda Line'i laev. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Seoses ulatuslike teetöödega Kalasadama tänaval ja Linnahalli ümbruses on kuni 12. juunini raskendatud ligipääs Linda Line'i terminalile.

«Meie teenust kasutavad paljud välismaalased, kelle jaoks on terminalini jõudmine puuduliku märgistuse tõttu väga raskeks tehtud. Laevareisijatel tuleb täna juhinduda ajutistest märkidest, mis juhatavad teed Linnahalli,» ütles Linda Line'i juhataja Enn Rohula. 

Ümbersõit on korraldatud läbi A-terminali ning laevale kiirustajatel tuleks arvestada tavapärasest orienteeruvalt 8-10 minuti võrra suurema ajakuluga. Teetööd Kalasadama tänaval kestavad teostajate sõnul 12. juunini.

Rohula avaldas lootust, et Tallinna linnavalitsus reageerib olukorrale operatiivselt ja peagi saab ümbersõit Linda Line'i terminalini nõuetekohaselt märgistatud. «Palume reisijatelt vabandust võimalike ebamugavuste pärast ja loodan, et koostöös linnaga lahendame probleemi võimalikult operatiivselt,» avaldas Rohula lootust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles