Tallinnas toimuvad suvevaheajal pop-up välitreeningud

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksmine. Illustreeriv foto.
Jooksmine. Illustreeriv foto. Foto: Küllike Rooväli

Suvevaheajal saavad spordihuvilised end proovile panna suvistes pop-up välitreeningutes. Tasuta treeninguid viivad läbi professionaalsed treenerid linna eri paikades.

Välitreeningute eesmärgiks on innustada noori ja täiskasvanuid leidmaks suvel vähemalt korra nädalas aega, et toreda seltskonnaga vabas õhus ja mõnusas õhkkonnas sporti teha ning leida sel viisil enda jaoks sobivaim treeningala. Treeningud on mõeldud algajatele, kes soovivad erinevatest spordiharrastustest rohkem teada saada. Oodatud on osalejad, kel vanust vähemalt 16 eluaastat.

Kolme suvekuu jooksul saab korra nädalas proovida nii vastupidavustreeningut, üldfüüsilist aeroobset ning funktsionaalset rühitreeningut, jooksu- ja ujumistreeningut ning palju muud põnevat. Suvise pop-up treeningprogrammiga soovitakse muuhulgas tutvustada linnaruumis spordiga tegelemise võimalusi, parke, välitrenažööre ja jõulinnakuid.

Treeningutele ei ole vaja eelregistreerida. Küll aga saavad soovijad kohapeal ennast kirja panna ning osaleda seeläbi põnevate auhindade loosimises. Nende vahel, kes käivad vähemalt pooltes treeningutes, loositakse välja restoranide kinkekaarte ning erinevate spordiklubide poolt välja pandud auhindu. Peaauhinnaks on moodne linnaratas, mille loosimises osalemiseks on vajalik suve jooksul käia vähemalt 10 treeningus. Pop-up treeningud on tasuta!

Treeningud toimuvad igal kolmapäeval kell 18.00 perioodil 3.06–26.08.2015. Kava ja treeningprogramm on üleval Tallinna kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles